JOHNNY'S BURGER COMPANY BREDA

JOHNNY'S BURGER COMPANY BREDA Burgers and more!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 750 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Johnny's Burger Company Breda. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 19:38 Heerlijk gegeten en goede service!
15 mei 2022 om 19:34 Erg lekker en verse kipburgers, precies op tijd geleverd.
14 mei 2022 om 23:46 Alles was top!
8 mei 2022 om 20:42 Goede burgers en friet. Bezorging was op tijd. Erg goede service van het restaurant.
3 mei 2022 om 18:28 Top eten! Goede bezorging
2 mei 2022 om 22:42 Dit is de beste burger die ik ooit op heb. Ik was de zin in het leven een beetje verloren, en ik dacht aan stoppen. Maar toen deze burger mn tong raakte hoorde ik engelen zingen en wist ik het. Ik moet door. Deze toko is een geschenk uit de hemel.
2 mei 2022 om 21:40 Super goede burgers, super service en top personeel, beste burgertent in Breda
2 mei 2022 om 10:17 Helaas na 90 min nog steeds geen eten, geduldig gewacht maar toch maar even gebeld. Bleek er iets mis te zijn gegaan met bezorgen. Daarna opnieuw gemaakt en na 30 min bezorgd. Opgelost, maar niet waar je op zit te wachten na een dag verbouwen.
1 mei 2022 om 21:53 Bezorg tijd duurde 2 uur. Het eten was niet warm meer. 1 keer en nooit meer.
29 apr 2022 om 22:49 Heerlijke eten en een top personeel!
29 apr 2022 om 17:11 Doordat m'n adres moeilijk te vinden is werd het eten helaas een beetje laat bezorgd. Dit hebben ze echter compleet goedgemaakt door gratis extra eten en drinken aan te bieden. Heerlijke burgers met uitgebreide smaken en een oog voor klantenservice!
26 apr 2022 om 22:31 Alles warm en krokant. Ontzettend lekker