JOHNNY'S BURGER COMPANY BREDA

JOHNNY'S BURGER COMPANY BREDA Burgers and more!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 843 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Johnny's Burger Company Breda. Meer weten? Ontdek meer

20 sep 2022 om 18:41 Geschatte bezorgtijd 35 min. volgens Thuisbezorgd. Na 30 minuten:…uw bezorging wordt kan ieder moment worden bezorgd. Na een uur gebeld: ze zijn onderweg. Pas na 90 minuten bezorgd: eten koud/ lauw. Geen excuses…kortom heel jammer….Communicatie= key
19 sep 2022 om 21:02 Eten was koud Hele lange bezorging Slecht geregeld Verkeerde drinken
18 sep 2022 om 22:01 Eten was OK, maar wel 20 min. te laat bezorgd.
18 sep 2022 om 20:03 Het eten was lauw toen het bezorgd werd. Half uur te laat. Hamburgers en friet waren daardoor klef en niet meer lekker.
18 sep 2022 om 19:39 40 minuten te laat (ondanks ruim op tijd besteld) en koud.
18 sep 2022 om 11:57 na twee uur is de bestelling dan eindelijk geleverd. Frietjes koud, verkeerde burgers gekregen. Ik ga hier echt nooit nooit meer iets bestellen.
18 sep 2022 om 9:55 Duurde langer dan 2 uur, eten was gewoon helemaal koud en zag eruit alsof de hond het had opgegeten en daarna weer had uitgekotst.
17 sep 2022 om 23:33 Wat een ontzettende tegenvaller! Zin in een goede burger hebben en dan een burger bezorgd krijgen die koud is. Ook de frietjes waren volledig koud. Op de burger ontbrak ook een deel van de ingrediënten. Erg jammer!
17 sep 2022 om 1:48 I asked 23:45 and it late 20 minutes, also didn’t recieved one of the drinks What i ordered. The burgers was okay and tasty, but cold.
16 sep 2022 om 19:48 Jong bezorgertje wat excuses aanbood voor de late levering. Daardoor was ons eten helaas koud maar toch erg smakelijk.
13 sep 2022 om 21:29 Burnt fries and burger looked like something had been run over it. I will never order again. First learn how to run restaurant -,- and then give it to people.
13 sep 2022 om 19:58 Did not received my drink that i ordedred